Fasongsydd fjas

september 28, 2006

Fårikålsangen

Når en muffinskakebaker lager fårikål til middag

Tar hun først en kasserolle og finner frem litt kjøtt

Oppi pannen legges kjøttet og det neste hun må gjøre

er å krydre med litt salt og putte kålen i til slutt!

-

Og mens kjøtt og kålen koker, tar man frem en vinopptrekker

og så heller man litt vin oppi et velfortjent vinglass

Og til slutt i gryta slipper hun en liten teskje pepper

også rører hun omkring og så er fårikål på plass!

Etiketter:

4 Comments:

  • Er dette noe du faktisk har gjort eller er det ren ønsketenking??! =)
    Hva ble svidd?

    PS: liker veldig godt bloggen din =))

    By Anonymous Anonym, at 20:16  

  • Hehe, du kjenner meg FOR godt.

    Laging av fårikål har aldri funnet sted.

    Jeg bare hadde lyst til å lage en sang.

    :)

    By Blogger En liten blå høne, at 14:12  

  • Hun der fårikål dama på TV er så innihampen deilig, at jeg ville langt heller spise HENNE enn noe som helst hun måtte lage....

    Men greit med begge deler da ;-)


    M

    By Blogger Machiavelli (No), at 18:21  

  • veldig interessant, takk

    By Anonymous Anonym, at 03:06  

Legg inn en kommentar

Links to this post:

Opprett en link

<< Home