Fårikålsangen
Når en muffinskakebaker lager fårikål til middag
Tar hun først en kasserolle og finner frem litt kjøtt
Oppi pannen legges kjøttet og det neste hun må gjøre
er å krydre med litt salt og putte kålen i til slutt!
-
Og mens kjøtt og kålen koker, tar man frem en vinopptrekker
og så heller man litt vin oppi et velfortjent vinglass
Og til slutt i gryta slipper hun en liten teskje pepper
også rører hun omkring og så er fårikål på plass!
Etiketter: Ymse fjas
4 Comments:
Er dette noe du faktisk har gjort eller er det ren ønsketenking??! =)
Hva ble svidd?
PS: liker veldig godt bloggen din =))
By Anonym, at 20:16
Hehe, du kjenner meg FOR godt.
Laging av fårikål har aldri funnet sted.
Jeg bare hadde lyst til å lage en sang.
:)
By En liten blå høne, at 14:12
Hun der fårikål dama på TV er så innihampen deilig, at jeg ville langt heller spise HENNE enn noe som helst hun måtte lage....
Men greit med begge deler da ;-)
M
By Machiavelli (No), at 18:21
veldig interessant, takk
By Anonym, at 03:06
Legg inn en kommentar
<< Home