Fasongsydd fjas

oktober 19, 2006

Ukens kjekkas

Ukens kjekkas er Torbjørn Røe Isaksen, en mann med mange jern i ilden. I tillegg til å ta mastergrad i statsvitenskap, er han leder i Unge Høyre og politisk redaktør i Minerva. I tillegg er han forfatter av en av Norges beste blogger.

Ikke bare er han kjekk, men han er også Norges fremtidige statsminister.

Er han singel, tro? Kan egentlig ikke tenke meg det. En eller annen vakker golddigger har nok lurt ham, tenker jeg. Hvis ikke, kanskje han hadde hatt lyst å ta et glass vin med en veldig søt blå høne en kveld?

Etiketter: ,

10 Comments:

 • Tror nok ikke denne mannen blir norges neste statsminister nei, av den enkle grunn at han har klart å gjøre seg uvenn med store deler av den etablerte partiledelsen (deriblandt Kåre Willoch) og da har man ikke noe stor framtid utenfor ungdomspartiet, forøvrig en del av Høyre som Isaksen må forlate i år, for i år når han aldersgrensen og blir for gammel til å være med der.

  Så han er nok tvert imot i full fart på vei ut av partibevegelsen Høyre.

  ... du bør sjekke kildene dine bedre

  By Anonymous Anonym, at 12:12  

 • Kilder og kilder, kan ikke si jeg har brukt så mye kilder. Jeg har brukt min egen oppfatning, som er at han er et særdeles oppegående menneske, og har ambisjoner og talenter som politiker.

  Og hvis det er uenigheter mellom Torbjørn/Unge Høyre og Høyre, så er vel det uunngåelig når det gjelder partier og deres ungdomslag. Ungdom er som regel litt mer frittenkende enn de eldre, og til og med de mest hardbarka konservative i Høyres partiledelse må vel berømme Torbjørn for hans mot til å stå for det han mener.

  Og mye kan skje innen det ville blitt aktuelt å vurdere ham som partileder, Torbjørn er fremdeles ung og har hele karrieren foran seg. Det har derimot ikke resten av den 'etablerte partiledelsen' (Kåre Willoch er faktisk snart 80 år).

  By Blogger En liten blå høne, at 12:49  

 • Æsj. Fikk akkurat vite at han har kjæreste.

  Jaja. Jeg får drikke vin alene mens jeg blogger videre.

  (kanskje mine litt skumle ubarberte underarmer skremmer bort potensielle kneke-objekter?)

  By Blogger En liten blå høne, at 13:14  

 • Kjekk og kjekk... vet ikke helt om det. Men han er sikkert oppegående =))

  By Anonymous Anonym, at 15:29  

 • TRI har kjæreste?!?!

  Fortell mer!!!


  M

  By Blogger Machiavelli (No), at 18:58  

 • Den lille sladreren i meg har lyst å fortelle, dikte og skrøne, men den kjedelige sannheten er at jeg vet stort sett ikke mer enn at han har en kjæreste.

  Men antageligvis er det en høyst intelligent og vakker dame som ikke skremmer gutter vekk med historier om underarmshår og sjokoladeflekker på rompa.

  By Blogger En liten blå høne, at 21:35  

 • Sjokoladeflekker er til for å slikkes bort ;)

  By Blogger Machiavelli (No), at 16:02  

 • M: ... I wish... ;)

  By Blogger En liten blå høne, at 21:28  

 • Ingen grunn til at TRI ikke skal bli statsminister, da han faktisk har imponert store deler av Høyre, også utover ledelsen. For noen er han for liberal, men imponerer mange for sitt brennende engasjement. Så mr anonym, som ikke tørr stå frem med navn fordi han har dårlig kildegrunnlag. TRI er et sentralt navn som fremtidig statminister. Dessuter blir han bedre likt i økende grad.

  By Blogger Kenneth, at 09:16  

 • Realitetsorientering for Kenneth:

  - H er et lite parti, med p.t. 15% av folket bak seg

  - Foran TRI i køen står en rekke tidligere UHL-ledere, bl.a. Børge Brende, Jan Tore Sanner, Ine Marie Eriksen. At TRI skulle nå opp før disse er lite sannsynlig. I sær gitt hvor eksentrisk han er (dog hyggelig, men det er det mange som er).

  - Folket liker best folkelige og jordnære statsledere. TRI er altfor ideologisk og akademisk orientert.

  - Folk pleier å velge menn som er høyere enn gjennomsnittet til statslederverv. TRI er klart lavere enn snittet.

  Men det er fint at folk er sterke i troen! Selv tror jeg TRI kommer til å ende opp som PR-konsulent, NHO-direktør, eller enda mer sannsynlig: CIVITA-leder. Ikke ille det heller. Det er ingen grunn til å bekymre seg på TRIs vegne, selv om han aldri blir norsk statsminister :)


  M

  By Blogger Machiavelli (No), at 18:12  

Legg inn en kommentar

Links to this post:

Opprett en link

<< Home