Fasongsydd fjas

oktober 30, 2006

Støtte til Kåre

Jeg hadde ikke likt å være Kåre Conradi denne helgen - alle har vel fått med seg de legendariske bildene av ham og kjæresten hans som har sirkulert i media siden forrige uke.

Han opplever sikkert en umenneskelig hetsebølge grunnet bildenes natur, som ikke er annet enn en humoristisk Kåre som leker med tisselassen sin. Ok, jeg må innrømme at det er litt spesielt å ta bilde av seg selv med snurrepipen hengende ute av boxeren, men det er likevel ikke engang litt samsvar mellom det og folks reaksjon.

Jeg forsvarer Kåre, for jeg tror at alle har en egen 'secret single behavior' - for å tyvlåne et uttrykk fra 'Sex and the City'. Når man ikke tror man blir observert, gjør de fleste ting man aldri snakker om, aldri viser og aldri vil innrømme. Trenger ikke være noe farlig eller ulovlig, men de bryter med en eller annen norm for sosial anstendighet.

De som hetser Kåre, har dere aldri gjort rare ting i egen private sfære? Ting som ikke nødvendigvis gir mening og som man ikke kan forklare hvorfor man gjorde, men som man bare gjør på gøy, uten å egentlig tenke seg om?

Jeg synes bildene til Kåre viser at han har en selvironisk sans for humor. Synes ikke han burde blitt hetset på grunn av det.

Etiketter: ,

6 Comments:

 • er vel likevel litt spesielt å ta bilder av snabben. For det er vel ingen som vil videresende litt småsære bilder av kjendiser til alle man kjenner...? Flaks for kåre at ingen har lov å publisere dem, viss ikke hadde ihvertfall Se og Hør hatt forsidestoff....

  By Blogger Kenneth, at 13:40  

 • Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  By Blogger Machiavelli (No), at 17:54  

 • Ganske morsomme de bildene.... :)

  Ser ut for meg som om Kåre er bra pussa når han tar bildet av snabben sin. Se bare på ansiktet hans! Han husket det sikkert ikke engang neste dag. Men gjett om han er blitt påminnet om det nå!

  Ellers, som mann, og serviceinnstilt, kan jeg forklare hvorfor han gjorde dette: Han syntes at snoppen var litt lite imponerende i helt slapp tilstand. Så merket han, i det han tok bilder av den nakna dama si, at det beveget litt på seg i buksa. Dessverre var han så full at saken kun var halvslapp/-stiv (alt etter som hvordan man ser det).

  Fordelen var at den nå så ut som den kunne være slapp, men likevel mer imponerende enn når den virkelig er slapp. Dette måtte selvsagt fylle-Kåre (må ikke forveksles med edru-Kåre, Maud Angelicas gudfar) dokumentere med et bilde.


  M

  By Blogger Machiavelli (No), at 19:03  

 • Fant ikke mailadresse til deg, tenkte bare å si at jeg liker bloggen din og har linket deg opp. Skulle du ha noe mot det eller protesterer mot blåblogger-kategorien (spesielt etter siste dagers tumulter) så er det bare å si fra.

  By Blogger VamPus, at 20:02  

 • hvorfor ikke:)

  By Anonymous Anonym, at 03:06  

 • Ja, sannsynligvis sa det er

  By Anonymous Anonym, at 00:11  

Legg inn en kommentar

Links to this post:

Opprett en link

<< Home